WHYYYYYYYYYYYYYYYY???????

Varför kommer alla dessa tankar och funderingar.. all denna smärta???? När man är själv??? jag hatar detta asså... Jag tycker det är skönt att vara själv men dessa tankar, funderingar plus smärtan pallar jag fan inte :( vad ska man göra???
Mannen ringde nyss och var på g hem nu.. skönt....
Engla drog halv ett idag iallafall... och jag har tvättat klart för denna gång...
Äsch fuck this..
BYE

Tvätten...

jaha nu har man börjat tvätta, eller ja det började jag göra kl tio..
En gring ung******* har man oxå.. fy fan vad jag hatar att vara mamma ibland asså... önskar jag kunde vrida tillbaka klockan ibland oxå.. inte för att jag önskar bort mina barn, nej nej verkligen inte men det är fan inte lätt att vara mamm ibland.. så ni som INTE har barn och vill ha.. vänta om ni är unga.. för det är INTE EN DANS PÅ ROSOR.. det ska ni verkligen veta. hua mig asså..
Men snart snart snart så drar Engla till sin pappa... skönt att bli barnledig från henne iallafall en vecka... Kevin han är hos en kompis och kommer hem kl sju ikväll...
Nä nu ska jag muta min dotter till att bli snäll.. Chips is the shit ;) mohahahahhaa..  :P
BYE BYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vågar man hoppas eller???

Sol ute idag.. men vågar man hoppas på att sommaren är på väg nu eller??
Sist man hoppades på det så kom det ju as mycket snö.. så jag tror fan att jag lugnar mig med att hoppas...
Idag blir det tvätt kl tio... min lilla hjälpreda Engla kommer nog hjälpa till.. hon är duktig när hon vill hehe samma sak gäller självklart Kevin..
Idag vette fan vad som händer annars... Mannen slutar jobba fyra, sen snackade han något om att dra och handla... så vi får väl se hur det blir med det..
Kevin ska till sin pappa kl tio ikväll om jag inte kan få tag i hans farmor... Engla blir ju hämtad idag av hennes pappa.. Hon längtar kan jag meddela er.. hehe... Hon var snabbt uppe idag och tog på sig finkläder,, han fyller ju idag.. Hon har t.om satt i ett hårspänne i håret.. sååå fin så.. hehe..
Just nu är jag rätt så pigg iallafall.. men det hinner ändra sig,, det lovar jag... slöheten kommer nog slå in när jag ska ner till tvättstugan.. men det är ju bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det..
Nä nu börjar ungarna tjata och tjafsa så jag kommer väl tillbaka senare..
BYE BYE!!!

allvarligt asså..

Asså vad är det med ungar ibland asså?!?!?! Jag blir fan galen på mina ungar... ALLTID bråk.. ALLTID tjafs.. ALLTID är det något som inte är bra osv.. Inte en enda lugn stund asså.. full rulle hela jääävla tiden.. jag pallar snart inte längre och då menar jag verkligen det.. SUCK..
Imorgon blir det tvättdag för min del.. mindre roligt det med men jag måste tvätta.. och ha ungarna hemma.. kul kul.. det är ju tur att Engla tycker om att tvätta så hon brukar alltis hjälpa till.. skönt det hehe.. Kevin kommer nog vara ute hela dagen imorgon.. men det återstår att se imorgon.. annars kommer han vara hemma och reta Engla som vanligt... ja Engla retar ju självklart hon med... så hon är inte någon ängel direkt.. det ska gudarna veta...


Nu ligger iallafall mina monster.. sååååå skönt asså.. egentid som gäller nu för min del.. Skulle behöva hoppa in i en dusch men det pallar jag fan inte nu.. kanske senare.. 
Mannen är iväg i sin vanliga tur så här på kvällen... Får se när han dyker upp sen då.. sent antar jag..
Nä nu glo lite på tv eller film..
SEE YA!!!


underbara psyket...

Jaha idag var man hemma igen från skolan eller vad man kan säga... mår inte bra idag i mitt psyke dirket.. men bara att gilla läget.. tyvärr.. Jag ska träffa psykologen på Tisdag och då hoppas jag att jag kommer kunna få hjälp... bara att hålla tummarna...
Imorgon så ska snuttan till sin pappa... han fyller år imorgon och ville ha henne då.. inga problem för mig... rätt skönt att kunna vara ledig en HEL helg och inte bara lördag till söndag.. för på söndag får jag hem grabben igen som är hos sin pappa varannan helg.. och sen är det full rulle igen på måndagen.. suck.. eller näää det blir det inte.. för jag har möte på måndag och sen på tisdag psyk.. ås då är jag ledig. skööööönt..
Idag blir det att bara slappa och ta det jäääävligt lugnt.. orkar inte göra så mycket faktist..
Nä nu slappa och sen slappa ännu mera...
Kmmer igen senare...
BYE BYE!!!

Sicken dag sicken dag...

Ojojojoj idag är man INTE tuff inte... trött som faaaan.. irriterad som faaaan.. grinig dotter som faaaaan... suck... ni anar inte hur mycket jag längtar tills kl ska bli sju.. så hon kan slängas i säng.. griniga ungar HATAR jag... grrrrr.. Man ska nog INTE bråka med mig idag inte.... :(
INGEN BRA DAG!!!! fast den har varit bra.. min älskade Jenny fick man träffa idag.. vi snackade en massa ::D skönt att snacka lite.. Så tack för idag Jenny :D <3 <3
Nä nu blir det kvällsmat till ungarna.... kanske kommer tillbaka senare ikväll.. annars så kommer jag in imorgon istället.. men det märker ni isåfall..
BYE BYE BYE!!!!!!!!!!!!!

Borta med vinden..

sitter här hemma och väntar på mannen.. han har man kranppt träffat dag :( miss him <3
Han kom över en snabbis förut efter jobbet för att hämta en sak sen drog han :( så vi får väl se när han kommer hit igen... innan han drog så sa jag.. syns seeeeent kväll.. hehe.. så nu ska vi som om jag får rätt eller inte.. ;)
Idag har det inte hänt så mycket.. slappat mest... kollar på en massa skräckisar.. sen på eftermiddagen var mamma och hennes vännina över en sväng och kolla in Oriflame katalogen.. så mamma beställde lite denna gången med :D
Jag funderar på att ha ett Oriflame party nu på lördag eftermiddag.. typ runt fem- sex tiden..
men jag ska fundera lite mer på det... så får vi se hur det blir..
Nä nu slappa och vänta in mannen..
SEE YAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!


Dååååligt inlägg..

Sorry alla att jag har bloggat så dåligt nu igen.. men är ju fan inte hemma förens sent på eftermiddagarna.. och då är det kvällsmat som ska fixas och donas med barnen... ujujujuj.. Kroppen mn är helt slut.. är ju inte van direkt att hålla på så här hela dagar.. men det ska väl gå över snart hoppas jag..
Allt går iallafall bra där borta jag är.. Rätt roligt.. men tråååkigt satt sitta och söka jobb i FLERA FLERA timmar.. det spelar ju liksom inte någon roll hur länge eller hur mycket man kollar in alla sidor.. inte finner man fler jobb för det liksom.. men men... Man MÅSTE.. suck.. jaja..
Nä nu drar jag.. Men jag kommer nog slänga in ett inlägg igen senare idag..
SEE YA!!!

Slappar söndag...

Jaha så vad ska man hitta på idag att göra då??? Det är ju sjukt fint väder.. då vill man ju liksom inte sitta inne... det blir att kanske åka till mamma en sväng idag iallafall och hälsa på en stund..
Imorgon börjar allvaret igen.. upp tidigt.. lämna Engla på dagis kvart över sju så att jag hinner till bussen.. men det ska gå kanon bra.. Känns lite jobbigt bara då man inte är van att gå upp så tidigt.. och så ska man försöka få i Engla frukost.. hmm.. det ska bli roligt att se om hon äter.. visst äter hon frukost men inte så där SÅ PÅ liksom.. men det ska väl oxå gå bra.. Kevin stackarn får oxå gå upp tidigt pga att jag måste vara på dagis med Engla kvart över sju...  Hans fritids är inte klart än heller.. :(
Funderar på att ge honom en nyckel iallafall.. så han slipper gå upp såååå tidigt och sen att han slipper behöva stå ute så pass länge innan skolan börjar.. han börjar ju kvart över åtta.. Vill inte att han ska behöva vara ute och frysa ju..
Men vi  får se hur man gör...
Nu ska jag facebook nörda som vanligt och dricka upp mitt kaffe.. och självklart ta en cigg..
SEE YA!!!!

läggning.

näää nu börjar det bli läggdax för dottern här.. Hon brukar inte få vara uppe så här länge på en Lördag.. hon brukar lägga sig åtta som senast.. men idag somnade hon till på soffan som sagt så hon fick vara uppe en timme extra.. Kevin sover hos sin pappa i natt.. nice nice...  Nä detta kommer nog bli sista inlägget för idag.. för när Engla väl har somnat så kommer jag säkert slänga på en film och mumsa lite godis och bara vara..
Men I BE BACK ;)
SEE YA!!!!!

sooooooool..

fasiken vad skönt det är med solen nu asså.. nu kommer dessa vårkänslor igen... niiiice :D
Syns bara att det är lite kallt ute bara... Jag har sådan lust att hitta på något..men vad??? Mmm det är ju liksom frågan...
Kevin är hos en kompis.. Engla ligger och sover en sväng i soffan och mannen ligger och sover i sängen.. bar ajag vaken :( boooooring... visst jag skulle kunna passa på att vila lite jag med.. men orka liksom.. jag vill hitta på något ju...
Idag var vi iallafall en sväng till min pappa... Så Engla fick träffa honom en sväng.. och hon kände igen sig sen vi var där sist och då snackar vi om att vi var där sist för ca 2 år sedan eller nåt sånt... lååång tid.. men Engla kom ihåg att pappa har en katt.. Och hon busade med pappa.. eller ja... ville busa men vågade inte riktigt.. hehe..
Nä nu ska jag kolla om man kanske kan åka någonstans..
SEE YA!!!!


Bilden på tattoo..

Kom ihåg nu att den INTE är klar... ;) ska bli skuggningar och sånt :D


Halva är klar :P

Fasiken så skönt det känns med att halva tattoo är klar :D Sjukt underbart..
Hade roligt som bara den igår när jag satt under nålen.. det var hur nice som helst.. Visst gjorde det ont på vissa ställen men inget man dör av direkt :P hehe..
Kenny ville inte tatuera mer igår efter konturerna pga att jag blev så svullen.. så vi lugnar oss lite så jag får läka ordentligt och så.. Men jag hade nog klarat av att göra hela.. :D men skulle nog få jääääävligt ont hehe men men.. nu så blir det läkning iallafall och så kör vi nästa månad igen.. låååång väntan kommer det bli iallafall.. men men.. bara att härda ut liksom.. finns inte så mycket annat att göra..
Jag har inte fört över bilden än från mob till datan men det kommer.. så då slänger jag ut bilden här på bloggen så ni ser hur det ser ut just nu.. men det kommer bli sååååå bra när det är klart :D
Snart kommer nog mannen hit iallafall :D saknar honom som faaaan gör jag...
På måndag rullar det på igen i Kumla... ska faktist bli roligt :D Jag har ju både pappa och min faster där som jag fikar och röker och snackar en massa skit med :D underbart hehe..
Sen är det ju så skönt att göra något om dagar.. så slipper man bli så jävla irriterad på ungarna.. Engla får gå på dagis om dagarna.. som tröttar ut henne.. hehe... Kevin kommer förhoppningsvis få fristids eller vad fan det heter.. hehe.. Men det är ju inte klart än.. blir så irriterad på kommunen så att säga.. Jag fick vänta i nästan 1 vecka innan alla papper kom.. som hon sa skulle komma i måndags.. men ICKE.. jaja kommunfolk säger jag bara... *fuck you*
Men det blir säker bra.. förhoppningsvis.. jaja nä nu ska jag dricka mer kaffe..
BYE BYE.... Och jag lovar bilden kommer komma upp här senare :P

Tatto dagen är HÄÄÄÄÄR :D

Magen kurrar.. vill inte äta just nu.. ska snart upp på Hallsberg och göra Pewes osäkert med systern min.. sen blir det tattoo time :D som jag har längtat asså.. ni kan inte ana hehe...
Men gud vad PAIN jag kommer få.. men SKIT samma.. för det kommer bli såååååå snyggt :D
Idag när man gick upp så var det INTE värst roligt att se att snö helvetet faller igen.. suck....
Men men NÅGONGÅNG blir det sommar och sol iallafall.. hoppas jag på iallafall.. men just nu känns det väldigt låååångt borta...
Bloggandet går väll si så där känner jag... tyvärr.. men det är ju pga att jag är helt slut när jag kommer hem.. jag orkar fan knappt titta på datan.. jag bara slänger av mig kläderna och slänger mig i soffan... skööööönt.. hehehehe.
Orkar knappt göra kaffe för fan och då är det ILLA :S
Igår fick jag hem en halv gris :D så nu jävlar har jag kött i frysen kan jag lova er.. och det känns UNDERBART... Nu känns mitt liv så där underbart igen.. som det ska göra :D
Så nu får vi se hur länge det kommer hålla i sig.. :S
Snart dax att fixa iordning sig och knalla upp på Hallsberg och fika först och sen tattoo :D wwwiiiiiiieeeeeee :D ÄÄÄÄÄÄntligen är tattoo dagen här..
Slänger väl kanske ut ett kort på hurdet ser ut efter 1:A sittningen sen :D men bara om NI är snälla  :P
hihihi..
SEE YA!!!!

intresserade?? ;)

Jag vet att en del är intresserade av vad jag gör just nu i Kumla.. och jag ska förklara en dag när jag väl orkar.. Jag är heeeelt slut om dagar när jag kommer hem.. har inte blivit van.. men det kommer väl.. skönt att ha något att göra om dagarna iallafall.. :D
Ska snart knalla upp på Hallsberg och sätta mig på bussen till kumla och börja min dag.. idag kommer jag komma hem seeeeent :S men det får gå.. Kanske slänger in ett inlägg ikväll men kan inte lova.. som sagt.. jag kommer vara heeelt slut.. så ni får tålas längre ;)
SEE YA!!!!

Frågorna..

Som jag skrev förut idag så skulle jag svara på en del frågor... papper som jag fick av psyk... sagt och gjort så gjorde jag det och det tog ca 15 minuter.. och där kan vi snacka frågor asså... När jag kollade sen efter jag hade svarat på frågorna så tänkte jag för mig själv.. SHIIIITTTT dom kommer fan slänga in mig på psyket i ett vitt rum med tvångströja och kasta nyckeln :S men det gör dom ju inte*Tur* dom vill ju veta sanningen så att dom kan hjälpa mig på bästa sättet.. så  nu har dom fått heeeelt ärliga frågor och så får vi vänta på domen.. vad jag kommer få för hjälp eller jag kanske är normal :O hahaha.. eller INTE :P nä normal är jag inte iallafall det vet jag och det är jag stolt över.. så de så :P
Nä nu in i en dusch och snart sängen.. blir en tidig morgon för min del imorgon.. sätta sig på bussen bland alla fjortisar och se coool ut :P hehe...
SEE YA!!!!!!!!!!!!!


Inläggning...

Känns det som att jag skulle behöva just nu.. Har precis kommit hem från Psyk snacket.. visst det gick väl rätt ok men ändå inte.. Fick iallafall en ny tid och fick med mig en massa pappaer jag ska fylla i så dom kan bedöma om jag behöver läkarvård eller inte.. känns ju bra eller inte.. jag vet faktist inte... Men hon tar iallafall tag i saker och ting.. och inte bara snackar... Känns skönt med lite proffs hjälp eller vad man ska säga.. men ni fattar iallafall..
Nu har jag satt på en kanna kaffe och ska slurpa i mig det och sätta mig ner med denna pappershög och fylla i... se hur lång tid det tar... Imorgon blir det att åka in till Kumla iallafall på villmer.. Ska bli intressant... Pappa kommer komma dit och bjussa på kaffe så det är ju nice... det var över 6-7 månader sen jag träffade honom.. fast vi bor så pass nära.. han bor ju i Kumla... hehe.. men vi har ju liksom inte den kontakten en pappa och dotter ska ha utan det är mest vänskap.. eller nåt sånt.. men men.. Han finns iallafall i Kumla om jag vill hälsa på honom.. ;) hehe
Nä nu off en sväng.. kommer in senare en sväng igen..
*POFFFFFFFFFFFFFFFF*

Psyket...

Japp idag då ska man knalla till vårdecentralen och till psyk... snacka av sig lite.. det var lääääänge sen sist och känner att jag behöver verkligen göra det nu.. Orkar inte hålla allt inom mig längre.. måste få spy galla över någon.. Se  om kanske kan få hjälp...
Men innan Psyk så ska jag hämta ut ett pendlarkort.. så jag tar mig in till Kumla imorgon och resterande av 8 veckor...
Men det ska nog gå bra.. hoppas på det bästa iallafall..
Nä snart dax att knalla.. men jag skriver väl mer senare...
SEE YA!!!!


Mitt svarta mörka hjärta...

det känns som att mitt hjärta inte längre tillhör den röda sorten något mer.. Känner att ett hat växer så något enormt inom mig... Mitt hjärta övergår från rött till svart..
Men men .. skit samma.. Kärringen ringde idag iallafall*äntligen* men det gick inte så bra som jag ville men det blev ju inte värre heller.. eller bättre... vet inte hur jag ska kunna pussla ihop allt med tiderna och barnen??? Det funkar bara inte..  sjukt sjukt... Men imorgon så skiter jag i att åka till Kumla... Jag har fan inte tid till det.. så jag får ställa in IGEN på onsdag... och åka till Kumla då istället... eller ja jag tänker så nu iallafall.. sen vet man ju inte hur allt blir... Men det återstår att se senare...
Nä snart är det sovdax för grabben.. och jag ska försöka pussla ihop hur jag ska kunna lösa denna vecka med möten och barn..
FUCK OFF!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ego bilder...


Knarkare..

Undra ifall man typ skulle bli någon missbrukare eller nåt.. inte för jag vill det men det är fan tydligen det enda sättet att få hjälp här i sverige.. så jävla sjukt asså... fittan har fortfarande inte ringt... ska jag behöva sitta inne hela jävla dagen för att vänta på hennes jävla samtal?!?!?! IDIOT JÄVEL!!!
Hon har fan en skyldighet att ringa upp.. så många ggr som jag har ringt och lämnat ett meddelande om att hon ska ringa.... hon har inte ringt en ända jävla gång... och det går ju liksom inte att få tag i henne så vad fan ska man göra liksom?!?!!?
Är så trött på Hallsberg så jag spyr eller bombar skiten snart.. vill här ifrån NU.....
Flytta lååååångt härifrån vill jag... Fy när ska mitt liv bli normalt?? Typ aldrig... mitt liv går tydligen ut på att ge mig käppar i hjulen och ge mig smärta... se hur långt jag orkar liksom.... Men jag orkar inte längre snart... Jag gör verkligen inte det...
Som en viss person säger.. "hoppa framför tåget ont" Stämmer jäääävligt bra det asså...
Nu skulle jag aldrig kunna hoppa framför tåget eller göra något dumt men fan att man vill det ibland.. men när man mår som mest skit så brukar det lösa sig iallafall.... men nu känns det verkligen som att inget kommer att lösa sig.. 

Så här tycker jag om Hallsberg och arbetsförmedlingen...


Mitt öde i era händer..

Idag får jag mitt öde bestämt.. väntar på att mobilen ska ringa och få domen.. ja för mig känns det som en väntan på en dom.. Får se vad denna dag har att erbjuda mig.. eller rättare sagt telefonsamtalet.. vad det har att erbjuda.. Hoppas det är goda nyheter iallaflal..
Magen är verkligen i uppror.. känns som som om jag är på g att spy ut allt jag har i mig...
FAN FAN FAN vad arbetsförmedlingen har satt mig i skiten asså.. Vet snart inte vart jag ska ta vägen.. Sjuka sjuka sverige asså... Dom ska hjälpa en men inte fan gör dom det iallafall.. dom gör allt mycket mycket svårare... GÅ OCH DÖ till arbetsförmedlingen..
För att fatta hela min historia om detta skulle jag behöva skriva minst 4 inlägg eller nåt.. orka det just nu liksom..
Nä jag ska väl försöka att inte spy medans jag väntar detta förbannade samtalet... som jag nog kommer få vänta läääänge på..
Men jag hör väl av mig senare och låter er höra min dom.. om jag kommer få "leva" eller inte..
SEE YA!!!



tom..bara såååå tom..

Nu vet jag inte riktigt vad jag känner asså.. jag är helt matt och tom för tillfället.. skulle kunna lägga mig och sova i hundra år känns det som..
Jag blir så trött på allt som händer omkring mitt liv.. bara en massa jobbiga situationer... Ibland så funderar jag verkligen på att bara skita i allt.. och bara dra ifrån allt... börja om mitt liv.. men det kan ju inte göra heller :( tyvärr..
Jag skulle aldrig kunna skita i mina barn..
Men en del tror verkligen att jag skulle kunna skita i mina barn.. jag fattar inte vart dom har fått det ifrån egentligen.. men men det får väl som tro om dom vill.. Är trött på att få höra det ena och det andra.. om ni tycker och känner en del för mig så håll det för er själva då för jag skiter i vad ni tycker och tänker om mig... HELT upp till er..
Nä nu ska jag väl försöka fixa i ordning detta skit.. men har verkligen ingen lust.. och vad kan man göra nu på en fredag liksom.. hmm. ja ja.. kanske ska lägga ner detta över helgen.. och ta tag i det på måndag istället.. om jag hinner vill säga.

DÖD åt arbetsförmedlingen.

Asså nu är jag inte mig själv kan jag lova er... jag fattar verkligen inte vad jag har gjort för att förtjänat allt som händer mig... Nu när jag har fixat och allt med dagis tider och skola för att jag skulle kunna börja praktisera.. nä då säger arbetsförmedlingen att dom gör inte så längre.. VAAAAAAAAAAAAAAAA????????? nä nu har dom tagit bort praktik... så allt sket sig för min del... asså detta händer verkligen inte.. väck mig ur denna mardröm...
Varför har inte arbetsförmedlingen gått ut med det till folket????
Så jag säger bara TACK så jääävla mycket arbetsförmedlingen för att NI sabbar ALLT för mig...
Asså dom ska vara där för oss arbetslösa.. YEEAAA RIGHT ERA JÄVLA FITTOR.....
Hoppas ni dör era jävlar.. och det står jag för.. IDIOTER!!!!! Hoppas ni blir bombade....

Problemen fortsätter..

Ja vad ska man sgäa.. problemen fortsätter ju självklart.. suck.. blir så trött på alla dessa problem..
Nu är det Englas dagis.. Rektor mm mm..
Jag ska ju börja praktisera snart.. och måste ju fixa så att Engla kan gå på dagis på mina tider som jag jobbar.. visst inga problem så.. måste bara fixa hjälp från 16-17. för Englas assistent sluta jobba 16 och får inte jobba mer.. Och Engla måste ha assistent pga diabetes..  men iallafall det kan jag nog lösa själv.. får väl prata med praktiken om jag kan sluta kvart i fyra för jag måste hämta Engla fyra.. Men iallafall när jag hämtar Engla igår från dagis så pratade Englas assisten om att allt var fixat med tiderna men jag MÅSTE tala om för Englas pappa att jag ska börjar praktisera.. jag bara.. jaha ok.. varför?? Jo för tydligen skulle det påverka hans vecka oxå.. vad jag uppfattade det som.. men iallafall.. hon står där och pratar och så får jag reda på att när Engla är hos sin pappa och på dagis så slutar Englas assisten 15 vissa dagar.. och då tar någon annan över Engla i en timme :S ingen assistent!!!!! Någon personal asså på dagis... men hon kan ju inget om Englas insulinintag och så... Men det får jag inte veta av någon.. men jag ska minsan tala om för hennes pappa att jag ska börja praktisera. hmm vilket är viktigast egentligen?? Att jag talar om för hennes pappa att jag ska börja praktisera eller att Engla har en annan som tar hand om henne i en timme???? 
IDIOTER säger jag bara.. så nu väntar jag på att klockan ska bli halv tolv och då ska jag ringa upp denna förbannade rektorn och säga ett och annat...igen... NU JÄVLAR ÄR JAG TRÖTT PÅ ATT INTE FÅ VETA SAKER OCH TING...
Sista spiken är i slagen för min del.. nu ska dom få stå sitt kast asså.. INGEN ska tro att dom kan sätta sig på mig... JÄVULEN ÄR FRAMKOMMEN NU!!!!!!!!!!!!
IDIOTKOMMUN ASSÅ...


Tattoo tid klar :D

Igår var man till Kenny som ska tatuera mig och provade en annan tattoo som jag hittade.. och fy fan vad bra det blev... :D det kommer bli sååå jääävla bra :D så den 18/3 ska jag tatuera mig :D åååå vad jag längtar kan jag säga er :D denna bild ska jag ha..

Och på samma ställe oxå :D fy satan vad bra det kommer att bli... Just nu är jag ritad på bröstet hehe.. men jag trivs som fisken i vattnet :D Min kommer oxå bli en cover.. och denna tatuering kommer täcka kanon bra..
Engla var med upp när han ritade på mig och hon undrade vad han höll på med..hehe... Hon såg ut som ett frågetecken.. Mannen hade hand om henne medans jag pratade och diskuterade med Kenny..
Hon var kanon duktig faktist, det trodde jag inte.. men hon var väll rätt intresserad av vad som hände så hon satt i mannens knä och kollade :D
Nä nu drömma mig tills på Fredag :D
SEE YA!!!


tattoo :D

Snart blir det att knalla upp på Hallsberg för att fixa iordning en tattoo.. som jag ska göra.. ska kolla längd och så.. kanske behövs ritas mer på eller så.. Passa in den på mig så att säga.. AS snygg är den iallafall.. jääävligt kallt är det ute oxå :( och det gillas INTE... brrr för att gå upp på Hallsberg nu men jag MÅSTE göra det.. eller måste måste jag väll inte.. men skönt att gå upp UTAN barnen.. för om dom ska med så blir jag bara irriterad på hur dom håller på.. För dom lyssnar inte ett skit på vad jag säger.. nej så jag går upp utan dom...
Nä jag återkommer senare igen..
SEE YA!!!

upps :S

jag mitt smarta pucko asså.. hur dum kan man få bli.. ååå vad trött jag blir på mig själv.. Jag mitt dumma spån kastade kartonger här för ett bra tag sen.. eller rättare sagt jag stallde dom utanför sopphuset... Jag brukar ALLTID ALLTID ta bort på kartongerna vem dom tillhör.. alla lappar och allt sånt.. men tydligen så missade jag någon lapp jävel så idag så kom en räkning på 500 spänn för att dom fick ta med det i soppbilen.. gaaaaaaaaaaaaa.. vilken JÄVLA miss asså.... men skit samma.. jag tänker iallafall ställa mina kartonger där :P fast nu kommer jag ALLTID dubbelkolla ;) hehehehe.. men men.. men lär sig av sina misstag.. är det inte så ;)
SEE YA!!!!

Morgondagen..

ujujujuj imorgon kommer det bli liiiiite stressigt känns det som.... Upp tidigt.. Få iordning Engla som ska iväg halv tio, jag själv ska upp på Hallsberg till ett möte kvart I tio.. har bara en kvart på mig.. och jag bor på andra sidan Hallsberg.. hmm... men jag får gå fort... Sen efter det till en kille som tatuerar och jag ska kolla hur min blivande tatuering ser ut :D LÄNGTAR!!!  Äsch det ända som är stressigt är ju på morgonen.. den där kvarten liksom. men det ska nog lösa sig :D Sen på eftermiddagen kommer en brutta hit.. hon som skulle komma idag.. Hon kom aldrig idag pga olika saker.. Inget jag vill skriva om här.. Men det ska bli trevligt iallafall :D Ujujuj.. Jag hoppas dagen kommer börja bra iallafall..
Och att jag fastnar ordentligt för tatueringen han har gjort i ordning :D Bara hålla tummarna... 
Nä fyyy vad jag är trött idag... Jag har verkligen varit trött hela dagen idag..
Ja just det... Jag blev av med ena madrassen :D Fast dom kommer på Torsdag och hämtar den.. sååå skönt så skönt...
Nä nu off..
SEE YA!!!

En madrass

kanske blir såld idag :D Skulle kännas kanon bra om dom vill ha den.. det lät ju iallafall positiv av tjejen.. men hon skulle prata med sin man när han kom hem på lunchen.. Så nu jävlar får vi hålla tummarna :D
Skönt oxå att få bort dom ut sovrummet så man kan använda sina nattbord någongång :D Få iordning ordentligt.. ska bli sååååå skönt...
Gaaaa kan dom inte höra av sig och säga jo vi tar den :D och att dom kommer typ idag :D då har jag ju bara en madrass kvar att bli av med :D
Näää nu fixa lite annat.. men kommer senare igen..
SEE YA!!!

Oriflame och säljande..

Idag kommer man kanske få besök av en super go tjej som ska kolla i den nya katalogen från Oriflame :D det ska bli kul att hon kommer över.. hon ska ta med sig sin dotter hit oxå.. hoppas att Engla och hon kommer bra överens :D
Jag har såååååå mycket saker här hemma som jag skulle behöva bli av med.. Så jag slängde ut lite på facebook på deras köp och sälj sida... Men än så länge är det inte någon som nappar.. men det är bara att vänta :D
Imorgon blir det en lååång dag.. eller inte ;) Imorgon ska jag upp och snacka praktikplats och hoppas det går bra bara... Sen ska som sagt Engla till Usö ang hennes diabetes.. så hennes pappa kommer halv tio och hämtar henne.. och jag ska vara på detta mööte ang praktik kvar i tio... får se om jag hinner, kanske kommer liiite försent.. men det ska nog gå bra iallaflal :D
Nä nu kolla in facebook och se om någon nappar på mina saker ;) hehe
SEE YA!!!

Dagen upp och ner..

Idag har det varit väääldigt upp och ner här hemma... Engla har varit typ grinig heeeela dagen och det är ju iiiiinte roligt alls.. Hoppas hon är på bättre humör imorgon.. nu sover hon iallafall...
Annars idag så har man städat och städat.. skulle behöva fortsätta imorgon med.. hehe.. Men det får vi se hur det blir med det.. Det var faktist min älskling som började.. hehe.. Han tröttnade på att min dörr stod i hallen,, en dörr som tillhör vardagsrummet.. så den bar vi ner till källaren.. äääääntligen.. den har typ stått i hallen i typ 6 månader eller nåt sånt...  men nu är den väck :) sen har vi fixat iordning hallen så nu kan man hänga upp sina ytterkläder där när man kommer.. hehe...  hääärligt.. bara en skohylla som fattas nu, men det löser sig någon dag..
Så min babe han fixade typ det mesta kan jag säga er... Han satte upp lampor i hallen och så.. så nu har man ljus i hallen oxå.. nu börjar det likna ett hem.. hehe... Men jag har fan inte orkat asså... min energi var liksom som bortblåst..  men sakta och säkert kommer den ;) niiice..
Besök idag oxå.. och det var trevligt... mor, hennes gubbe och min bror.. dom var här en stund och drack lite kaffe och snacka lite... Engla blev as gllad över att bror min var med.. så hon satt och mös med honom.. hehe.. gulligt värre..
Nä nu orkar jag fan inte skriva något mer just nu.. kanske kommer tillbaka senare..
SEE YA!!!! KISSES!!!!

Facebook......... :/

Jag blir asså galen på ett spel på facebook... Frontville snackar vi om nu... Jag lägger ut länkar till saker jag behöver och så kan man typ bara klicka tre ggr på den.. så nu tar det 8 timmar innan jag kan lägga ut den länken igen.. och det jobbigaste är att det saknas 2 av den saken jag behöver..gaaaaa 8 jävla timmar får man vänta nu.. men men finns inte så mycket annat att göra än att vänta.. :(
Idag kommer moder, hennes gubbe och min bror hit och hälsar på en sväng :D trevligt trevligt.. :D
Men det mindre tevligare är att jag har inga pengar :( fan inte ett enda jävla öre... MÅSTE försöka sälja något så jag klarar mig tills jag får pengar igen.. fan vad jag hatar detta asså... Ungarna måste ju liksom ha mat och sånt... bara dom får mat så klarar jag mig utan... jag överlever iallafall..
Jag har två stycken JÄTTE fina madrasser som jag vill sälja iallafall.. så om ni är intresserade så hör av er så kan jag skicka bild på hur dom ser ut.. och jag menare verkligen att dom är KANON fräscha nu asså.. Absolut inga fel på dom.. Säljer dom pga att sängen jag köpte för ett tag sen så ingick det 2 madrasser..
Men som sagt.. vet ni någon som behöver madrasser eller om ni själva behöver.. Hör av er så skickar jag bild på dom :)
Nä nu ska jag bråka lite mer med facebook..
SEE YA!!!!

Dagen D

har nu varit :P och nu är det natta för min del.. hörs imorgon.. natti natti på er alla nattugglor :P


Sommarens planer..

I sommar vill jag hitta på något.. hitta på något med min kärlek... Bara han och jag.. dra iväg någonstans och bara vara.. Tror att det kan vara bra.. både för honom och mig... Strunta i typ vardagslivet över en helg.. stänga av mobilerna.. fast det är ju bara en dröm för det kan varken han eller jag göra.. ifall det skulle vara något med barnen.. då vill man ju liksom be nådd.. 
Usch vad jag längtar tills sommaren är här..
Idag har det varit en skööön dag.. dock har ju barnen bråkat men men det är vanligt här.. hehe..
Tvättat och plockat har jag gjort.. energi till tusen kändes det som.. :D underbart.. det var verkligen läääänge sen jag hade denna energi.. tack och lov för järntabletterna :D en jääävligt bra uppfinning ;) tog ett par dagar men vad gör det nu liksom.. Dom stunderna jag har suttit idag.. då har jag varit så rastlös men kan liksom inte komma på vad man ska göra.. 
Snart kväller oxå och vad fasiken ska man göra då??
hmm ja det var en bättre fråga...
Snart kommer mannen hit med ostkaka?? om jag minns rätt.. som han har bakat :D det ska bli intressant att smaka på det..
Nä nu off..
SEE YA!!! pussis på er..

Trött.. ovanligt va? :P

Usch nu blev jag såååå trött... orkar knappt röra mig just nu.. men jag måste ta tag i badrummet... jag började duscha av golvet och hällde klorin i avloppet.. om det nu är bra.. det vette fan.. men det luktar så jääävla illa så just nu skiter jag i om det var bra gjort eller inte... Ska fixa iordning det iallafall.. det måste jag göra.. sen sätta tillbaka skyddet till badkaret... eller så får min babe göra det sen när han kommer hit.. för jag får asså kämpa i hundra timmar känns det som när jag ska försöka få dit det.. och jag lyckas inte få på den heller.. Hallboskit.. hehe..
Lördag idag så vad händer annars då.. inte mycket här iallafall.. Det har varit underbart väder ute iallafall.. sååå himla skönt... ville gå på en promenad men jag har ju tvättat och donat här hemma så det blev inget av med det.. :( Funderar på att kanske ta mig en promenad imorgon till en brutta.. och hälsa på.. om det går vill säga... och om jag orkar.. hehe...
Nä nu kolla lite på facebook i sin vanliga ordning sen till badrummet och fixa där..
SEE YA!!!

Engla hemma :D och praktikplats..

Nu har min älskade Engla kommit hem så nu blir det livat värre.. hehe.. som vanligt när hon kommer hem.. syskonkärlek vettni ;) hehe..
På tisdag ska jag upp på stora staden Hallsberg och prata med en ang praktikplats... det lät ju iallafall positivt.. så nu lär ni hålla tummarna för mig :D
På tisdag oxå ska Engla på diabetes kontroll.. hoppas det går bra för henne.. hennes pappa kommer och hämtar henne och åker in med henne.. Jag kan inte följa.. jag vill följa med med det skulle bli sånt jääävla liv på hennes pappa... han och jag kan inte prata normalt med varandra.. för mycket hat tror jag allt.. men men... det ger sig väl någongång.. Hoppas jag iallafall... 
Idag blir det inte så mycket som händer... jag tvättar idag igen.. Engla hjälper mig.. hon älskar att tvätta.. hehe.. så det är ju skönt det.. slippa dra med sig henne.. för det hade varit jobbigt.. hon sätter på sig skorna och verkligen springer till tvättstugan.. hehe..
Nä nu ska jag dricka mitt kaffe och snart gå ner till tvättstugan..
Kommer tillbaka senare..
SEE YA!!!


Booooooring...

Fy vad jag har det tråkigt asså..  Datan cp:ar sig.. grannen har party med sin vägg.. jääävligt irriterande.. Har ingen bra musik.. eller jo det har jag men ingen musik som man kan städa till typ.. jo det har jag med.. men jag är trööööööööött på dom låtarna jag har.. ska fan tanka ner lite ny musik...sen städa lite mer...
SEE YA!!!!!

Kort på min ängel Jennifer..

Jennifer ligger på sin pappa och gosar och skrattar :D



Jennifer sitter i soffan och myyyyser :D



Nyfödd Jennifer.. <3



Kärlek mellan far och dotter <3



Vilka minnen som kommer upp när man ser dessa kort.. både smärtsamma och otrolig kärlek och lycka. 
Smärtsamma pga att jag aldrig mer kan se min älskade Jennifer.. Otrolig kärlek som ALDRIG kommer försvinna.. Lycka för att jag fick ha henne i 2½ år.
KÄÄÄÄRLEK..

Andar..

Nu har jag plockat och fixat iordning lite här hemma... Tände en massa ljus här hemma nu oxå.. mysigt.. men fick dock veta att jag ICKE är själv fast jag ÄR själv.. Någon är här och hälsar på just nu.. vem?? Inte en aning... Känner bara denna närvaro.. Nu har det faktist varit lugnt ett tag.. rätt skönt faktist.. men igår kväll så började påhälsningarna igen.. men inget farligt iallafall.. Någon är bara här för att kolla till mig... Kan vara 3 personer... Morfar.. Christ eller Jennifer... Men jag får känslan att det är Christ som är här.. Jag undrar varje gång jag känner hans närvaro vad han gör här?!?!?!
Nu kommer rysningarna.. nu är det nära mig iallafall... Kalla drag vid mig plus att mina ögon tåras och jag ryser med HELA kroppen.. Känner ett liiiitet obehag men det är ju pga att jag inte kan se eller veta vem det är.. Jag känner verkligen med hela kroppen... Jaja bara så länge dom inte gör något ont så får dom vara kvar... Men jag fattar fortfarande inte varför han gör här om det nu är han.. men det känns som han iallafall.. Ja Christ asså... För er som undrar vem det är så är det min avlidna dotters pappa.. 
Han och min dotter dog tillsammans.. 
Nä undra ifall man ska *tala* lite med dom nu när dom ändå är här..
SEE YAA!!!!!!


Tiden läker INTE alla sår...

Den som säger något annat kan pissa och lägga sig...
Råkade slänga ett öga på yv:n och det handlar om ett par föräldrar som förlorade sina 3 barn i en bilolycka.. Jag vet EXAKT hur det känns att förlora ett barn.. Föräldrarna tycker inte heller om när man säger tiden läker alla sår... för tiden läker INTE alla såren man bär på.. Den som har gått igenom något sånt här vet vad jag pratar om.. och nu pratar jag INTE om kärlek och pojkvänner... Många säger till mig. jag vet hur du känner... men HUR kan ni göra det?? Har ni varit med om samma sak???? 
Asså jag är så upprörd just nu.. Glömmer ALDRIG då när min dotter hade dött.. och en jävla kärring kommer fram till mig och säger.. jag vet exkat hur du känner för min dotter förlorade hennes två barn vid födseln.. HUR I HELVETE KAN HON FÖRSTÅ DÅ????? Fittjävel... Det var ju för fan hennes dotter som förlorade sina barn INTE hon... IDIOT säger jag bara.. Asså detta ämne är JÄÄÄÄVLIGT känsligt som ni kanske ser... Känner att jag bara måste skriva av mig... Tack och lov att man har sina UNDERBARA ÄRLIGA vänner som säger sanningen iallafall.. Att dom bara kan sätta sig in i min situation.. men dom kan aldrig fatta.. aldrig fatta hur man känner sig... En av mina vänner har fått barn och nu när hon tänker på att jag har förlorat mitt barn så blir hon livrädd för att det ska hända hennes dotter något.. Nu kan hon verkligen känna en del av min sorg och ilska.. mm mm...
Nä nu försöka fortsätta städa..
BYE BYE!!!

Svimmar snart..

sitter i soffan och gör inte mycket väsen av mig.. skulle behöva göra massor men jag kan verkligen inte :( Så fort jag reser mig så svartnar det för ögonen på mig.. så jag får slänga ner mig på golvet för att INTE tuppa av... tror inte Kevin skulle palla att se ens mamma svimma av... jobbigt som fan detta asså.. men finns inte så mycket att göra.. vill INTE åka till sjukan igen.. jag HATAR sjukhus...  Och jag är så jäääävla envis så jag ger mig inte i sista taget... ja mina vänner ver hur jag är... hehe... Det ska gå lååååångt innan  jag inser ok nu är det kanske dax att ringa eller åka in...
Orkar verkligen knappt att gå på toa för fan.. känns som om att jag skulle behöva en personlig assistent just nu... som gör allt jag BEHÖVER göra... asså hemmet faller snart isär totalt... så om det finns någon som vill hjälpa till.. bara ni kommer hit.. ;) finns MASSOR att göra... hehe
Nä nu fortsätta tråka vid facebook... händer inte mycket där inne idag men men.. finns inte så mycket annat att göra känner jag..
SEE YA!!!!

Besök..

Idag kom snuttan Lee på besök en sväng.. det var skönt att snacka lite :) tack gumman för att du finns i mitt liv. <3
Hon hjälpte mig till apoteket så jag fick handla lite där.. skönt att ha det gjort.. 
Så nu blir det att käka järntabletter som fan så kanske man kan bli människa igen... 
Jag var till lidl oxå förut och helvete att det var jobbigt.. sjukt.. kändes som om jag skulle svimma flera ggr.. men jag lyckades att hålla mig på benen.. men Lee gick och hämtade bilen så hon kom och hämtade mig på lidl... och det var då vi drog upp till apoteket... 
Så nu blir det VILA för min del resten av dagen.. känner att jag pallar inte att göra det jag ska göra.. risk att jag tuppar av då... så jag sitter i soffan och tar det lugnt..
Nää nu facebook.. 
SEE YA!!!

Vilsen i min själ..

Vet inte vart jag ska ta vägen just nu.. så jääävla mycket känslor som vill ut.. jag vill skrika, slå, mörda.. ja allt just nu!!!
vet varken ut eller in.. vad ska man göra???
Mådde jääävligt bra ett tag men nu är det tillbaka.. helvetes jävla skit... GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... Jag skulle kunna skriva alla svordomar som finns men jag tror inte det hjälper så mycket... FAN ja orkar inte längre... vad tror folk.. att man är en jävla robot eller??
Jag är en MÄNNISKA som har känslor, som kan visa känslor..
Vad kan jag göra för att det ska bli bättre?? VAD VAD VAD VAD??????
När ska MITT LIV bli som en normal människas liv??? Har jag någonsin haft ett bra liv??? Vad för gott har hänt mig??? Hmm låt mig tänka... TYP ALDRIG!!!!!
Finns en underbar människa som kallar mig ett maskrosbarn.. pga det som har hänt i mitt liv.. att jag fortfarande typ står på benen.. men snart orkar jag inte längre... jag orkar inte...
Huvudet snurrar för fullt.. vet som sagt inte varken ut eller in längre.. att en sådan grej kan starta ett krig i mitt huvud.. JAG HAR FÅTT NOG NU....
Jävla människa.. din lilla *********** GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.. GÅ OCH DÖ FÖR FAN!!!!!!!!!

det är faaaan patetiskt..

fan vad trött jag blir.. När ska mitt liv vända så det blir HELT OK???? 
Jag är så jävla trött på detta nu så jag spyr snart.... SJUKA SJUKA MÄNNISKA...
Du är tamefan så jäääävla patetisk så det är fan synd om dig... Sätta in dig på ett hem borde man göra.. men nääää det skulle vara för snällt asså... 
OMG HUR kan man verkligen STYRA över en annans människas liv????
Lev ditt och skit i andras liv... Det funkar hur jävla bra som helst om man verkligen vill...
FITTA!!!!

Hemma :D

Sååå skönt att vara hemma igen... underbart asså...  allt gick bra för er som undrar.. mer kan jag inte säga..
Idag blir det att ta det LUGNT som bara den... försöka iallafall.. mycket jag skulle behöva göra men får lägga det åt sidan så länge.. men det springer ju inte iväg någonstans.. synd ;) hehe..
Jag vill göra MASSOR men kan inte :( suck.. sitter hos mannen och dricker kaffe och kopplar av.. spelar på facebook... i sin vanliga tur så här på morgonen hehe..
Väntar på svar gör jag oxå ang praktikplats... HOPPAS HOPPAS HOPPAS..... jag vill så gärna vara just där.. På en tatuerings studio :) vill vill vill... bara att hålla alla tummar och tår man kan... 
Funderar på om man ska knalla iväg och snacka lite.. men tror inte det är så passande just idag pga att dom öppnar idag.. Så jag får vänta och se vad som sägs..
Usch bloggtorka delux.. eller nä det har jag inte igentligen men kan inte skriva om just DET... så är det iallafall... Nä nu fortsätta nörda framför facebook... ett jäääävla gift det där facebook asså.. men roligt är det iallafall hehe..
SEE YA PEOPLE!!!!

RSS 2.0